Skip to main content
Uncategorized

Treenaa kaverin kanssa -50%

By 09.02.2411 helmikuun, 2024No Comments

Tammikuun treenit olivat vasta alkusoittoa, ja matka jatkuu kohti vahvempaa ja terveellisempää elämää. Kannustamme sinua kutsumaan myös kaverin mukaan matkalle!

Ystävän kanssa treenaaminen tuo treeneihin monia hyötyjä, jotka tekevät kuntoilusta motivoivampaa ja hauskempaa.

Ystävänpäiväviikon kunniaksi tarjoammekin

4 viikon treenit puoleen hintaan

 

Jäsen, näin saat edun:
Nyt sinulla on mahdollisuus tienata veloituksetonta treeniaikaa ja mikä parasta, saada itselle mieluista treeniseuraa! Mikäli ystäväsi liittyy meille asiakkaaksi, saatte molemmat seuraavan 4 viikon jäsenmaksun -50%. Olette oikeutettuja etuun, kun ystäväsi mainitsee nimesi liittyessään. Uusi asiakas voi lunastaa asiakkuuden helposti verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme.

Uusi asiakas, toimi näin hyödyntääksesi ystäväviikon edun:
Tarjoamme ystäväviikon aikana -50% liittymisedun kaikille uusille asiakkaillemme.
Mikäli kuitenkin päädyt liittymään asiakkaanamme jo olevan kaverisi suosittelemana, saatte molemmat seuraavan 4 viikon jäsenmaksun -50%!

Voit lunastaa asiakkuuden helposti verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme. HUOM! Mikäli liityt kaverisi suosittelemana, muistathan ilmoittaa meille kaverisi nimen, jotta voimme kohdentaa -50% hintaiset treenit myös hänelle! Verkkokaupassa voit lisätä kaverisi nimen Lisätietoja kenttään.

Uuteen asiakkuuteen kuuluu veloitukseton aika Personal Trainerimme kanssa, jossa käydään läpi tavoitteitasi ja räätälöidään juuri sinun arkeesi sopiva viikon kuntoilusuunnitelma. Personal Trainerimme ovat auttamassa löytämään tasapainon ja pysyvän terveellisen elämäntavan.

Verkkokauppaan pääset tästä!

Kampanja on voimassa 12.-18.2.2024 välisen ajan.

Lisätiedot saat aina ystävälliseltä henkilökunnaltamme asiakaspalvelustamme.

Maanantaista torstaihin 15-20
Perjantaisin 9-14

045 800 2880
[email protected]

Tervetuloa Locolle!

 

*Tarjouksen lunastaminen edellyttää uudelta asiakkaalta vähintään yhtä normaalihintaista kalenterikuukautta tarjousjakson jälkeen ja kulkuavainta (10€). Yksi tarjousjakso/asiakas. Ei voi yhdistää muihin etuihin/tarjouksiin.