Skip to main content
Uncategorized

Haku osaksi hierontatiimiämme on nyt käynnissä!

Kiinnostaako sinua hierontatyöt sporttisessa ympäristössä?

Locomotion Riihimäki etsii koulutettua hierojaa kuntosalillensa. Hetkesi on siis koittanut, joten hae paikkaa NYT !

Yrityksemme haluaa pitää huolta asiakkaistaan ja haemme hierojaa pitämään huolta heidän kehonhuollostaan. Tarjoamme sinulle hierontatilan sähköisellä hierontapöydällä, asiakaskunnan, kassapalvelut, ajanvarausjärjestelmän nettiajanvarauksella sekä todella kattavan ja suunnitelmallisen markkinointituen. Lisäksi apunasi toimii kuntokeskuksen asiakaspalvelu, joka huolehtii esimerkiksi varauskalenteristasi sekä asiakkaiden laskuttamisesta. Tarjoamme sinulle myös kuntosaliedun sekä innostavan ja liikunnallisen työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus keskittyä vain hierontaan. Meillä työskentelee toimipisteissämme erilaisia liikunta-alan ammattilaisia, joten pääset myös osaksi moniammatillista työyhteisöä.

Lue lisää tarjoamastamme työstä ja hae paikkaa https://www.monster.fi/tyopaikka/koulutettu-hieroja-801751

Hakuaika päättyy 23.12.2021.