Skip to main content
UncategorizedUutiset

Jäsen, haluatko treenata 10% edullisemmin?

By 13.09.2115 syyskuun, 2021No Comments

Locomotion haluaa kiittää upeita ja uskollisia kanta-asiakkaitaan tarjoamalla kampanjan, joka on tarkoitettu asiakkaille, joilla on jo voimassa oleva asiakkuus kuntokeskuksessamme

Maksa vähintään 6kk ennakkoon! 
Saat 10% alennuksen jäsenmaksustasi! 

Tarjous voimassa vain 30.9.2021 asti, joten toimi nyt

Jäsenmaksun voi suorittaa kuntokeskuksen vastaanottoon, jossa henkilökunta laskee alennuksen sinulle. Maksutavat ovat käteinen, pankkikortti, luottokortti, liikuntasetelit tai työnantajan tarjoama liikuntaetu, esim eazybreak tai e-passi.

Kampanja-aika 13.9.-30.9.2021. Kampanja-edun voi hyödyntää vain tulevissa liikuntamaksuissa, joita ei ole vielä laskutettu.Tarjousta ei voi hyödyntää jo laskutettuun ajanjaksoon, eikä tarjousta voi yhdistää muihin kampanjoihin, kuntokeskuksen etuseteleihin tai lahjakortteihin. Tarjousta ei voi yhdistää ennen kampanja-aikaa suoritettuihin ennakkomaksuihin. Alennuksen saa vain, kun maksat kampanja-aikana vähintään 6kk liikuntamaksut kerrallaan asiakaspalvelussa, jossa henkilökunta laskee 10% alennuksen jäsenmaksujen kokonaissummasta. Tarjous ei koske valmennuspalveluita.