Skip to main content
Uncategorized

Asiakastiedote 18.3.2021

Aluehallintovirasto (AVI) on jatkanut 10 hengen osallistujarajoituksia kuun loppuun 31.3.2021 asti, Tämä tarkoittaa sitä, että kuntokeskuksemme eri osioissa saa olla maksimissaan 10 asiakasta kerrallaan, ja meidän tulee huolehtia sekä valvoa, että yli 10 ihmisen samanaikaista läsnäoloa ei saa tulla missään tilanteessa.

Teemme edelleen kaikkemme, että kuntoilu tiloissamme voi jatkua mahdollisimman laajasti, mutta annettujen määräysten mukaisesti. Jo ensimmäisen rajoitusjakson alkaessa avasimme ryhmäliikunnan ajanvarauksen lisäksi ajanvarausmahdollisuuden kuntosalitunneille. Lisäksi otimme pikavauhdilla käyttöön Helt online-palvelut, jotka mahdollistavat ohjatuille jumpille osallistumisen myös kotona omassa olohuoneessa! Etäjumppia tukemaan avasimme välinevuokrauksen, mikäli kotoa ei löydy treeniin sopivia välineitä entuudestaan. Viimeisimpänä lisäyksenä avasimme myös PT Studiomme kaikkien asiakkaiden käyttöön, jotta mahdollisimman moni pääsisi treenaamaan suosituimpien kellonaikojen sisällä.

Jotta tilamme voivat olla auki jatkossakin, tulee meistä jokaisen noudattaa annettuja määräyksiä ja ohjeistuksia.

 • Noudata hygieniaohjeistusta salille tullessa, treenin aikana ja salista poistuessa
 • Jätä treeni väliin, jos sinulla on flunssan oireita. Tee sähköinen oirearvio www.omaolo.fi
 • Varaa treeniaikasi ajanvarauksen kautta. Näin varmistat oman paikkasi.
 • Saavu varatulle kuntosalivuorollesi vasta sen alkaessa, ei minuuttiakaan ennen. Edellisen tunnin asiakkaat poistuvat tiloista ensin, tämän jälkeen seuraavan vuoron asiakkaat voivat tulla sisään vuoronsa alkaessa. Näin annettu 10 henkilön raja ei pääse ylittymään. Pukuhuoneet ovat käytössä vaatesäilytykseen, suihkut ja sauna pois käytöstä.
 • Saavu ryhmäliikuntatunneille treenivaatteet valmiiksi päälle puettuina. Ryhmäliikuntatunneille sisäänkäynti on sisäpihan kautta ja päällysvaatteiden säilytys tapahtuu ryhmäliikuntatilassa. Pukutilat ovat ainoastaan kuntosaliasiakkaiden käytössä, pois lukien wc.
 • Saavu PT Studioon varaamallesi vuorolle sen alkaessa sisäpihan kautta. Pue treenivaatteet päällesi jo kotona, sillä pukutiloja ei ole käytettävissä. Vuorosi alkaessa, noudata sisäänkäynniltä löytyvää ohjeistusta.
 • Hieronta-asiakas. Hierojasi noutaa sinut pääovelta.
 • PT-asiakas. Noudata Personal traineriltasi saamiasi ohjeita treenille saapuessasi.

Ryhmäliikunnan ajanvaraus: https://locomotion.kulkuriaccess.fi/php/

Kuntosalivuorojen varaus: https://locomotion.fi/palvelut/kuntosali/kuntosalin-ajanvaraus/

Helt online-palvelut: https://locomotion.fi/2020/12/01/locomotionin-etajumpat/

Välinevuokraus: https://locomotion.fi/valinevuokraporssi/

Kuntokeskuksemme asiakaspalvelu on avoinna rajoitusten aikana:
Ma-pe 14-19
045 800 2880
[email protected]

Varattavat kuntosalivuorot valvojan läsnä ollessa:
Ma-To  6-21
Pe 6-19
La 9-17, Su 10:50-16:30

Haluamme painottaa, että tilanne on kuntokeskukselle erittäin haastava ja virastojen viestintä sekavaa ja epävarmaa. Emme voi olla varmoja tuleeko tilanteeseen nopeitakin muutoksia, mutta teemme joka päivä parhaamme sinun hyväksesi.

Tilanne on keskuksellemme myös taloudellisesti vähintään yhtä haastava kuin viime kevään pandemiatilanne, siksi pyydämme sinulta ymmärrystä sekä tukea!
Jäsenmaksusi on ainoa keskuksemme tulonlähde, ja huolimatta rajoituksista kaikki kustannukset pysyvät samoina. Siksi kiitämme jo etukäteen, että maksat jäsenmaksusi eräpäivään mennessä.

Jokainen asiakkuus on meille tärkeä, sillä vain taloudellisesti vakaa kuntokeskus voi taata turvallisen ympäristön henkilöstölleen ja tuottaa upeita liikuntahetkiä asiakkailleen myös tulevaisuudessa. Siksi pyytäisimme sinua harkitsemaan seuraavia asioita:

 1. Jos mietit asiakkuutesi lopettamista, niin älä tee sitä, vaan ole yhteydessä henkilökuntaamme ja etsitään yhdessä ratkaisu liikuntasi jatkumiselle.
 2. Jos mietit asiakkuutesi tauottamista vallitsevan tilanteen johdosta, niin älä tee sitä, vaan anna tukesi keskukselle ja ota meidän online-palvelumme käyttöösi.
 3. Jos mietit liikuntaharrastuksen aloittamista, niin ole meihin yhteydessä. Kerromme, miksi olemme alueemme paras ja turvallisin kuntokeskus.
 4. Jos koet, että et saa harrastuksestasi riittävästi irti yksin, niin ota yhteys Personal Traineriimme. Personal Trainerin kanssa voit harjoitella myös aukioloaikojen ulkopuolella tai rauhaisassa PT-studiossa.

Kuntokeskuksena me haluamme olla paljon muutakin kuin liikuntapaikka. Me haluamme olla yhteisö, joka ratkaisee vallitsevan tilanteen, tai minkä tahansa muun haasteen yhteistyöllä.

 

Ystävällisin terveisin
Toimitusjohtaja Janne Virtanen yhdessä Locomotionin henkilökunnan kanssa