Skip to main content
UncategorizedUutiset

Locomotion 2.0 avataan alkuvuodesta 2021

Aivan mahtavia uutisia uudistuvasta Locomotion 2.0 -kuntokeskuksesta! Olemme nyt valmiita julkaisemaan uudistukset, jotka odottavat meitä alkuvuodesta 2021.

Locomotion 2.0 on haluttu rakentaa ja kehittää asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Siksi olemme tehneet paljon asiakaskyselyitä menneen syksyn aikana. Kyselyt ovat saaneet valtavan suosion ja vastauksia olemme saaneet useita satoja! Kiitos kaikille vastauksistanne.

Vastaustenne perusteella olemme tehneet valtavasti kehitystyötä ja tässä tiedotteessa kerromme millainen keskus Locomotion 2.0 tulee olemaan!

 

Locomotion 2.0 on Riihimäen monipuolisin kuntokeskus, jossa harjoittelee niin kokenut liikunnan konkari, kuin vasta-aloittanut hyvinvointia tavoitteleva asiakas. Keskus on nyt jo Riihimäen paras paikka liikkua, mutta kehittyvä keskuksemme tarjoaa vielä enemmän! Nämä uudistukset näet vuoden 2021 alussa:

1 Riihimäen monipuolisin, tasokkain ja energisin ryhmäliikunta
-Kevään 2021 kalenterimme on julkaistu ja löydät sen tästä linkistä.
Valtava valikoimamme, sekä huippuohjaajat takaavat tehokkaat ja hauskat jumpat heti tammikuun alusta alkaen.

2 Uusi upea Spinningsali
-Olemme rakentaneet Riihimäen upeimman 20 paikkaisen spinningsalin Sinua varten. Sisäpyöräilyn ystävät löytävät meiltä huippuohjaajien vetämät livetunnit, sekä isolta valkokankaalta ohjattavat virtuaalitunnit.

3 Lastenhoito perheen pienimmille
-Mikä parasta, asiakkaamme voit tuoda perheen pienimmät meidän hoitoon, jotta saat itse sitä arvokasta omaa aikaa! Ohjattu lapsiparkkitoimintamme uudistetussa lapsiparkissa odottaa sinua heti kevätkauden alkaessa 11.1.2021.

4 Täysin uusi kerros Personal Trainerin kanssa harjoittelulle!
-Locomotion laajentuu katutason alla sijaitsevaan tilaan, jonne avaamme upean lähes 70 neliön kokoisen ja yksityisen Personal Trainer -studion! PT-studiossamme saat yksityistä ja ammattitaitoista ohjausta. Studiossamme harjoittelet vain Personal Trainerin kanssa, jotta voimme taata sinulle harjoittelurauhan myös vilkkaimpana aikana.

5 Uusia laitteita kuntosalille
-Kuntosalipuolelle tulee reilusti uusia laitteita, jotka sopivat niin voimaharjoitteluun, peruslihaskuntoharjoitteluun sekä aerobiseen harjoitteluun.
Locomotion 2.0:n kuntosalipuitteet ovat Riihimäen monipuolisimmat ja parhaat.

6 Remontoidut pukuhuoneet
-Ennen treeniä ja treenin jälkeen nautit remontoiduista pukuhuoneistamme, josta löydät reilusti tilaa, lukittavat kaapit, suikut, sekä upeat saunatilat.
-Miehille tarjoamme ison ja upean perinteisen saunan, ja naisille todella tilavan ikkunallisen infrapunasaunan.

7 Täyden palvelun kuntokeskus
-Haluamme, että saman katon alta löydät monipuolisesti palvelua hyvinvointiasi varten. Asiakaspalvelumme, hierojamme, lastenhoitajamme, sekä Personal Trainerimme odottavat innolla sinua uudistuvaan Locomotion 2.0 -kuntokeskukseemme. Teemme joka päivä parhaamme, jotta sinä koet olevasi kuntokeskuksen tärkein henkilö.

Remontit, laiteuudistukset, sekä palvelukehitykset tapahtuvat vauhdikkaasti tulevien viikkojen aikana ja ovat käytössäsi tuota pikaa! Mikäli sinulla ei vielä ole voimassa olevaa asiakkuutta Locomotion 2.0:ssa, niin nyt kannattaa toimia!

Asiakaspalvelumme auttaa sinua ilolla ja energialla
Ma-To klo 15-19
[email protected]
045 800 2880

Nähdään Riihimäkeläisten omassa kuntokeskuksessa. Tervetuloa

Locomotion