Skip to main content
Uncategorized

Locon lahjavinkit isänpäivään

Isänpäivää vietetään tulevana sunnuntaina! 

Locon aineettomien lahjavinkkien listalle on poimittu palveluistamme parhaimpia paloja. Mikä olisikaan parempi lahja, kun hyvinvointia sekä tähän hetkeen että tulevaisuuteen? Nappaa omalle isälle, appiukolle tai vaikkapa lastesi isälle sopivin lahjavinkki talteen alta.

Hanki isälle lahja kehonhuoltoon!
Isänä oleminen on rankkaa puuhaa, joten olisiko nyt aika antaa hetki lepoa, rentoutumista ja hyvinvointia? Hierontalahjakortteja on saatavilla kertakäynteihin, summamääräisenä ja myös sarjakortteina. Osta lahjakortti asiakaspalvelusta (ma-to 15-20, pe 9-14) tai verkkokaupastamme. Ajanvaraus hierontaan www.slotti.fi/booking/olefit

4 viikon treenikortti kuntosalille ja ryhmäliikuntaan
Onko isälläsi turhan paljon luppoaikaa ja liian vähän tekemistä? Uusi liikunnallinen harrastus tuo lisäpotkua elämään ja piristää harmaata ja vakiintunutta arkea. Salilta voi uuden, kuntoa- ja elämänlaatua kohottavan harrastuksen lisäksi löytyä vaikkapa myös uusia kavereita ja juttuseuraa. Isänpäivän kunniaksi tarjoamme mahdollisuuden ostaa 4 viikon kuntosali- ja ryhmäliikuntakortin isälle tarjoushintaan 19,95€ (norm. 59,95€)! Tarjoushintainen 4 viikon kortti on tarkoitettu isille, jotka eivät vielä toistaiseksi ole liittyneet liikkuvaan joukkomme, eikä edellytä sitoutumista 4 viikon päätteeksi. Osta lahjakortti asiakaspalvelusta (ma-to 15-20, pe 9-14) tai verkkokaupastamme.

PT-lahjakortti valmennuspalveluihin
Osta tänä vuonna isälle hyvinvointia ja voimakkaampaa oloa! Isänpäivälahjaksi tarjoamme Iskän treeniohjelmaa 75€ (ovh 89,95€) tai Iskän Starttipakettia 199€, joka sisältää kolme 60min tehotreeniä lahjansaajan oman kuntotason ja toiveiden mukaisesti. Etkö ole varma millaisesta valmennuspalvelusta lahjansaaja olisi kiinnostunut? Ei hätiä – saatavilla on myös summamääräisiä lahjakortteja. Osta lahjakortti asiakaspalvelusta (ma-to 15-20, pe 9-14) tai verkkokaupastamme.