Skip to main content
Uncategorized

Kuntosaliasiakkaan ryhmäliikuntahaaste!

KUNTOSALIASIAKAS, TULE JA RAKASTU RYHMÄLIIKUNTAVALIKOIMAAMME!

Jäsen, onko sinulla meille kuntosaliasiakkuus, mutta voisit olla kiinnostunut myös ryhmäliikunnoista? Nyt sinulla on mahdollisuus haastaa itsesi ja kokeilla ryhmäliikuntaa pikkurahalla!

Lokakuun aikana järjestämme kuntosaliasiakkaille ryhmäliikuntahaasteen! Ryhmäliikuntahaasteen aikana saat korottaa asiakkuutesi ryhmäliikuntojen käyttöoikeuteen lokakuun ajaksi hinnalla 4,90€! Maksamalla 4,90€ asiakaspalvelussa, saat kaikki ryhmäliikuntatuntimme rajattomaan käyttöösi 31.10.2023 asti. Kerää lisäksi leimapassiin lokakuun aikana 6 osallistumista, innostu jatkamaan ryhmäliikunnoissa ja saat palkinnoksi seuraavan 4 viikon ryhmäliikuntakortin puoleen hintaan.

Haaste ei sido sinua mihinkään, eli voit haasteen päätteeksi päättää, lunastatko palkinnon, vai et. Asiakkuutesi jatkuu haasteen jälkeen alkuperäisellä kuntosaliasiakkuudellasi, mikäli et halua korottaa asiakkuuttasi ryhmäliikunta-asiakkuuteen.

TOIMI SIIS NÄIN:

  1. Lunasta leimapassi ja maksa 4,90€ asiakaspalvelussamme, saat ryhmäliikunnat heti käyttöösi
  2. Kerää leimapassiisi leima ryhmäliikuntatunnin päätteeksi ohjaajalta, tai asiakaspalvelusta
  3. Kerää 6 leimaa ja palauta täysi leimapassi asiakaspalveluun
  4. Mikäli innostuit ja haluat jatkaa ryhmäliikunnoissa käyntiä, saat päivittää asiakkuutesi ryhmäliikunta-asiakkuuteen, jolloin saat seuraavan 4 viikon jäsenmaksusi puoleen hintaan (eli hintaan 29,95€).
  5. -50% alennus edellyttää yhtä normaalihintaista 4 viikon kuntosali+ryhmäliikuntamaksua (59,90€) kampanjan jälkeen. Toki toivomme, että innostuit ryhmäliikunnoista niin paljon, että jatkat ryhmäliikunta-asiakkaana myös jatkossakin!

Lisätiedot ryhmäliikuntahaasteestamme saat asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelun aukioloajat löydät täältä!

Ryhmäliikuntakalenteriimme pääset tutustumaan täältä!

Tsemppiä haasteeseen ja ryhmäliikunnan iloa!