Skip to main content

Locomotionin kattavaan asiakkuusvalikoimaan kuuluu omien asiakkuuksien lisäksi myös monipuolinen ja laadukas Platina-asiakkuus.

Platina -asiakkuus on liikuntapalvelu, jossa yhdellä kortilla saat käyttöösi todella monipuoliset edut!

Platinakortilla saat käyttöösi kaikki nämä palvelut:
– 12 kuntokeskuksen rajaton käyttöoikeus kuntosalilla sekä ryhmäliikunnoissa: Fit Haaga, Fit Ärrävaara, Fit Malminkartano, Fit Hyrylä, Fit Jokela, Keskustan ja Parantolan Hyvä Kunto (Hyvinkää), Fit Park Sveitsi (Hyvinkää), Fit Hyvinkää, Locomotion Riihimäki, Fit Tervakoski, Fit Oitti
– 7 uimahallin rajaton käyttöoikeus: Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Rajamäki, Riihimäki, Tervakoski
– RyskeZone toiminnallinen treenisali Hyvinkäällä
– Lapsiparkkien rajaton käyttöoikeus
– Palveluiden vaihto-oikeus

Platinakortilla on paras hinta-laatusuhde!

Platinakortti alk 69,95€/4vko

Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

 

Platinakortin uimalaetuuksien lunastaminen:

Uimaloiden käyttöoikeus on Platinakortin lisäpalvelu ja voimassa uimaloiden aukioloaikojen puitteissa. Ennen vierailua kohde uimalassa, tarkistathan uimalan aukioloajat, rajoitukset ja muut ohjeistukset uimalan nettisivuilta. Uimalan käyttöoikeus edellyttää voimassaolevaa Platina-asiakkuutta ja uimalasta riippuen erillistä uimalakorttia.

Riihimäki: Uimalakortti ja henkkarit. Uimalakortti on lunastettavissa Locomotionin asiakaspalvelusta 40€ panttia vastaan. HUOM! Aiempi uimalakortti on päivitettävä Locomotionilla ennen ensimmäistä vierailua uimalassa. Tämän jälkeen päivitys 12kk välein.
Hyvinkää: Uimalakortti ja henkkarit. Uimalakortti on lunastettavissa Fit Hyvinkään asiakaspalvelusta voimassaolevaa Platina-sopimusta vastaan. Uimalakortin pantti 40€.
Rajamäki: Sähköinen rekisteröinti, jäsenkortti ja henkkarit. Ilmoita halukkuutesi vierailla Rajamäen uimalassa asiakaspalveluumme. Hoidamme puolestasi sähköisen rekisteröinnin ensimmäisellä kerralla. Tämän jälkeen riittää, että esität henkkarit uimalan kassalla.
Tuusula, Kerava, Järvenpää, Tervakoski: Jäsenkortti ja henkkarit.