Kuntokeskuksemme on avoinna sinua varten ajanvarauksella! 

Aluehallintovirasto (avi) on jatkanut 10 henkilön rajoituksia kuun loppuun 31.3.2021 asti. Tämä tarkoittaa sitä, että kuntokeskuksemme eri osioissa voi olla maksimissaan 10 asiakasta saman aikaisesti. Tästä syystä meidän tulee tälle lyhyelle ajalle tehdä ajanvaraus myös kuntosalille.

Kuntokeskuksemme on kuitenkin auki ja varattavissa hyvin laajoilla aukioloajoilla jotka ovat seuraavat.
Maanantai – Torstai 06-21
Perjantai 06-19
Lauantai 09-17
Sunnuntai 12-16

Tässä ohjeet ajanvaraukseen sekä pelisäännöt kuntosaliasiakkaille.

 

1 Ajanvarausjärjestelmän löydät tästä linkistä.
https://locomotion.kulkuriaccess.fi/php/etusivu.php

2 Luo itsellesi tunnukset järjestelmään. Käytä samoja personointitietoja (nimi, osoite, sähköposti yms) millä olet rekisteröitynyt kuntokeskuksemme asiakkaaksi. Salasanassa tulee olla aina iso alkukirjain.

3 Rekisteröitymisesi jälkeen henkilökuntamme tarkistaa, että asiakkuutesi on voimassa ja jäsenmaksut maksettu, jonka jälkeen tunnuksesi yhdistetään asiakastietoihisi ja saat täyden käyttöoikeuden varauksiin.

4 Varauksen voit tehdä järjestelmästä löytyville tunneille. HUOM! Saavu kuntokeskukseemme vasta tuntisi alettua eikä aikaisemmin. Kuntokeskuksemme ovet avautuvat kortillasi, kun vuorosi alkaa eikä aikaisemmin. Kirjautumisaika kuntosalivuorollesi on 15min. Mikäli et saavu 15 min sisällä varauksesi alkamisesta. Järjestelmä tulkitsee varauksen käyttämättömäksi ja vapauttaa sen seuraavalle.  Kolmesta kuittaamattomasta varauksesta seuraa varauskielto. Mikäli, et pääse vuorollesi voit perua sen järjestelmän kautta tai soitamalla asiakaspalveluumme.’

5 Sinulla voi olla samanaikaisesti max 3 kuntosalivarausta voimassa, joten suunnittelethan harjoittelusi etukäteen.

6 Kuntokeskuksemme järjestelmä päästää sinut sisään myös ilman varausta, jos salivuorolla on vähemmän kuin 10 varausta mukaan kirjautumisesi

7 Kuntosalivuorosi on 60min vuorosi alkamisajasta esim 16:30 – 17:30. Tuntien välissä on 10min vaihtoväli. Poistutahan kuntokeskuksestamme viimeistään vuorosi päätyttyä, jotta seuraava ryhmä voi tulla turvallisesti sisälle.

8 Keskuksemme on varattavissa hyvin laajoin ajoin, jotta voimme palvella mahdollisimman isoa osaa asiakkaistamme, joten olethan myös joustava omassa aikatauluttamisessasi.

9 Jotta voimme olla avoinna myös koko poikkeusjakson ajan, niin noudathan ohjeita ja kunnioita aina kuntosalivalvojan ohjeistuksia paikan päällä.