Hieronta

Locomotionin yläkerrassa urheiluhieroja Ville Höök vastaanottaa asiakkaita heinäkuusta 2018 lähtien.

Ajanvaraus:

Siirry tästä ajanvarauskalenteriin!

045 134 8699 / hieronta.lihasmuisti@gmail.com

Villen esittely:

Vaivat ja vammat ovat hyvinkin arkipäivää allekirjoittaneen arjessa. Omakohtaista kokemusta rasitusvammoista, niiden hoitamisesta ja kuntouttamisesta on paljon. Omaa urheilutaustaa itselläni on pääsääntöisesti kamppailulajeista, mutta tällä hetkellä pääpaino on määrätietoisessa kuntosaliharjoittelussa.

Pyrkimykseni hierontatyössäni on selvittää mikä on syynä vaivoihin, hoitaa syitä eikä pelkästään oireita. Perinteinen hoitopöydälle “sukeltaminen” ei välttämättä toimi vastaanotollani, vaan pyrin tutkimaan ja haastattelmaan mahdollisimman tarkasti. Asiakkaan kanssa yhdessä sovittu hoitosuunnitelma on askel kohti jumittompaa huomista…

Tarvittaessa ohjaan ja opastan muille terveydenalan ammattilaisille (osteopaatti, kiropraktikko, jäsenkorjaaja, fysioterapeutti, lääkäri), jotta ongelmien syyt saataisiin selvitettyä mahdollisimman hyvin ja nopeasti.

Koulutan itseäni jatkuvasti ja tällä hetkellä lisäkoulutusta on kertynyt esim. kinesioteippauksen ja nivelmobilisaation osalta. Syksyllä aloitan erikoistumisopinnot Osteopatikoulu Atlaksessa.

45 min – 40 €

60 min – 50 €

75 min – 60 €

90 min – 70 €

Maksutavat: käteinen, pankki – ja luottokortit.