Skip to main content

Hyvitysportaali kuntokeskuksemme poikkeustilanteessa 58g

 

Aluehallintovirasto jatkoi sulkupäätöstään, jossa tiettyjä tiloja määrättiin edelleen suljettavaksi 26.1.2022 asti. Kuntokeskuksemme kohdalla se ei tarkoita, että liikkuminen kanssamme olisi tauolla, vaan se hetkellisesti muuttaa muotoaan.

Kuntokeskuksemme ja sen henkilökunta tekee töitä vain ja ainoastaan sinua varten. Koska sinun maksusi on kuntokeskuksemme ainut tulonlähde ja täten elinehto, olemme järjestäneet paljon vaihtoehtoisia palveluita, jotta sinun ei tarvitse keskeyttää asiakkuuttasi.

Aktiivisella asiakkuudella ja eräpäivään mennessä maksetulla jäsenmaksulla saat käyttöösi nämä palvelut:

 • Kuntokeskuksen yksityisvuokraus sinulle ja viidelle kaverille
 • Monipuoliset ja tasokkaat online-ryhmäliikuntatunnit
 • Edullinen ja monipuolinen välinevuokrapörssi

Tutustu näihin, sekä muihin palveluihimme, joita jäsenmaksullasi saat myös tämän ajanjakson aikana tästä linkistä: https://www.locomotion.fi/2021/12/28/liikunta-kanssamme-jatkuu-30-12-21-12-1-22/

Faktaa koronasta ja kuntokeskuksista:

Altistumisia kuntokeskuksissamme koronavirukselle on ollut vain 0.0015% tehtyihin treeneihin nähden.

Tästä huolimatta meidät on pakotettu sulkemaan kuntokeskuksemme liikuntatilat ja täten kielletty keskuksemme elinkeinonharjoittaminen, jättäen sen henkilöstön taloudellisesti epävakaaseen tilanteeseen.

Sinulle 2 viikon liikuntamaksu on muutamia kymppejä, mutta meille 2 viikkoa ilman tuloja tarkoittaa kymmenien tuhansien eurojen menetystä.

Toivomme, että et pyydä hyvitystä, mutta tarjoamme sen niille, jotka sitä toivovat alla oleviin palveluihin.

HUOM! Mikäli käytät Online-palveluitamme, yksityisvuokrausta, vuokrapörssiämme tai muuta sulkutilanteen korvaavaa palvelua, et ole oikeutettu alla olevaan hyvitysmalliin.

Laki 58g voi olla voimassa maksimissaan 2 viikkoa kerrallaan. Näin ollen voit valita alla olevasta valikosta itsellesi sopivan hyvityksen sulkuajasta.

 • Personal Trainerin ja Kehonkoostumusmittauksen lahjakortit ovat käytettävissä Locomotionilla sulkutilanteen päätyttyä
 • Hierontalahjakortti on käytettävissä Locomotionilla uuden hierojan aloittaessa tai yhteistyösaleillamme Fit Hyvinkäällä, Fit Tervakoskella tai Fit Oitissa

  Nimi:

  Sähköposti:

  Puhelin:

  Valitse itsellesi sopiva hyvitys:

   

  Hyvityspyynnön jälkeen henkilökuntamme käsittelee hakemuksesi ja toimittaa sinulle lahjakortin sähköisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, tai voit noutaa lahjakortin kuntokeskuksestasi asiakaspalvelun aukioloaikoina sulkutilan jälkeen. Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian.

  Vielä kertaalleen pyydämme ja hartaasti toivomme, että et pyydä hyvitystä väärin perustein ja väkipakolla asetetusta sulkutilanteesta, vaan ylläpidät asiakkuuttasi ja maksat laskun eräpäivään mennessä. Vain aktiiviset asiakkuudet ja ostamasi hieronta- ja valmennuspalvelut takaavat kuntokeskuksen hyvinvoinnin, sekä monipuolisen palvelutarjonnan myös sulkutilanteen jälkeen.

  Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä liittyen sulkutilanteeseen, niin olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

  Pidetään itsemme liikkeellä ja hyvinvoivana!