Skip to main content

Klassinen- ja urheiluhieronta

Locomotion on täyden palvelun kuntokeskus, jonka vuoksi tarjontaamme kuuluu liikuntapalveluiden lisäksi myös rentouttavaa, korjaavaa ja huoltavaa urheilu- sekä klassista hierontaa. Käyttääksesi hierontapalveluitamme, sinun ei tarvitse olla kuntokeskuksemme asiakas. Maksutapana käy käteis- ja korttioston lisäksi myös Smartumin, Eazybreakin, Edenredin sekä ePassin hyvinvointiedut.

Tervetuloa hierontaan!

Locomotionin rautaiseen tiimiin liittyi kesällä 2022 hyvinvoinnin ammattilainen, koulutettu hieroja Matti Laitila. Masa on valmistunut yhdestä Suomen laadukkaimmista hierojakouluista, Tampereen urheiluhierojakoulusta, joten hänen hieronnassaan tulet saamaan parasta mahdollista ja laadukasta palvelua.

” Hei, olen Matti ja tulen Hämeenlinnasta. Koen olevani avoin ja huumorintajuinen sekä otan aina asiakkaani hoidolliset tarpeet huomioon.

Olen saanut koulutukseni Tampereen Urheiluhierojakoululta, erittäin kokeneilta ja ammattitaitoisilta opettajilta, joten hierontani ovat laadukkaita uusimman tiedon ja koulutuksen myötä.

Tykästyin alaan heti opintojen alussa ja intoa riittää oppia lisää! Asiakaskuntani on koostunut kaikista ikäryhmistä ja monista eri ammattikunnista, joten kaikki ovat tervetulleita hierontaan! ”

 

 

Varaa aikasi Matin hierontaan online varauskalenterin kautta:

https://slotti.fi/booking/olefit/

tai Locomotionin asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina

Maanantai – torstai klo 14-19
Perjantai klo 9-14

Puh. 045 800 2880 (asiakaspalvelun aukioloaikoina)

Tarvetta siirtää tai perua varaus? Voit hallita varaustasi sähköpostiisi saapuneen varauslinkin kautta. Voit myös jättää viestiä suoraan Matille, [email protected] . Matti vastaa sähköpostitse saapuneisiin yhteydenottoihin pikimmiten hierontatyön sen salliessa.

HUOM! Esteen sattuessa, peruthan aikasi viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhästyneestä peruutuksesta veloitamme 50% palvelun hinnasta. Peruuttamatta jätetyistä varauksista perimme palvelun mukaisen hinnan.

Matin hinnasto (ovh):
Hieronta
30min – 30€
45min – 40€
60min – 50€
90min – 70€

Huom! Tutustumistarjouksena Matti tarjoaa ensimmäisen hieronnan -20% etuhintaan.
Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/etuihin, etu voimassa vain ensimmäisen hieronnan yhteydessä.

Saatavilla myös viiden ja kymmenen kerran sarjakortteja! Kysy lisää Matilta tai asiakaspalvelustamme.