Skip to main content
Uncategorized

Hyödynnä vanhenevat liikunta- ja hyvinvointiedut

Vuosittain monella asiakkaallamme vanhenee jopa satojen eurojen edestä käyttämättömiä liikunta- ja/tai hyvinvointietuja.

Ethän kuulu tähän joukkoon? Vuosi 2022 lähenee pian loppuaan, joten muistathan hyödyntää vanhenevat etusi ennen kuin se on liian myöhäistä!

Liikuntaetuja voit hyödyntää jäsenmaksuihin tai valmennuspalveluihin. Ennen vuodenvaihdetta maksetut edut hyvittävät jäsen- ja valmennusmaksujasi tulevalle vuodelle. Hyvinvointietuja voit hyödyntää taas hierontapalveluihimme.

Hyödynnä liikuntaedut esimerkiksi Black Weekin tarjouksiimme:

Valmennuspalvelut:
Black Weekin aikana saat veloituksetta lisäkertoja, kun ostat vähintään 10 kerran valmennuspaketin. Mitä enemmän hyvinvointiisi sijoitat, sitä enemmän kaupan päälle lisäkertoja saat:

– Ostamalla 10 tuntia – saat 1 lisätunnin
– Ostamalla 20 tuntia – saat 2 lisätuntia
– Ostamalla 30 tuntia – saat 3 lisätuntia.

Nappaa etu pimeän viikon tunteina ja olet suuren harppauksen lähempänä kuntotavoitteitasi! Lisätiedot ja yhteydenpyynnöt näppärästi valmentajillemme: Heini – [email protected] tai Suvi – [email protected]

 

Liity jäseneksi:
Black Weekin aikana liittyneille treenit 5.1.2023 asti vain 4,95€!

Tarjousjakson jälkeen jäsenyys jatkuu valitsemasi korttityypin hinnalla.

Tarjous voimassa uusiin asiakkuuksiin asiakaspalvelussa perjantaihin 25.11.2022 asti ja verkkokaupassa aina sunnuntai-illan loppuun. Verkkokaupassa maksat vain tarjousjakson hinnan 4,95€ ja liikuntaedut voit hyödyntää vuoden 2023 jäsenmaksuihin kulkuavainta noudettaessa.

Verkkokauppaan pääset tästä https://locomotion.mycashflow.fi/product/1/locomotionin-jasenyys

Hyödynnä hyvinvointiedut hierontalahjakorttiin:

Mikäli hyvinvointietua on jäljellä vielä runsaasti, suositamme käyttämään jäljellä olevan edun joko summamääräiseen hierontalahjakorttiin tai hieronnan sarjakorttiin. Näin etusi eivät mene hukkaan ja voit käyttää hierontalahjakortin saldoa rauhassa myös ensi vuoden puolella.

Hieronnan sarjakortit:
– 5x 45min 190€
– 5x 60min 237,50€
– 10x 45min 360€
– 10x 60min 450€

Hieronnan normaalihinnat: 45min 40€, 60min 50€, 90min 70€.
Summamääräisen lahjakortin voit ladata mille tahansa summalle.

Loppuvuoden hieronta-ajat varataan nyt!
Varmista omat hieronta-aikasi loppuvuodelle varaamalla ne nyt, kun aikoja on tarjolla. Hieronnan ajanvaraukseen pääset tästä
https://slotti.fi/booking/olefit