Skip to main content
Uncategorized

Locon lahjavinkit isänpäivään

Isänpäivä lähestyy hurjaa kyytiä ja viimeistään nyt on aika herätä lahjaostoksille – sunnuntaihan on ihan jo kohta täällä!
Mitä sitä antaisikaan lahjaksi isälle, jolle on vuosien aikana hankittu jos jonkinlaista tavaraa ja vempelettä?

Locon aineettomien lahjavinkkien listalle on poimittu palveluistamme parhaimpia paloja. Mikä olisikaan parempi lahja, kun hyvinvointia sekä tähän hetkeen että tulevaisuuteen? Nappaa omalle isälle, appiukolle tai vaikkapa lastesi isälle sopivin lahjavinkki talteen alta.

Hanki isälle lahja kehonhuoltoon!
Tarjoamme nyt isänpäivälahjaksi 2x 45min hierontalahjakortin hintaan 70€ (ovh 80e). Isänä oleminen on rankkaa ja nyt voit helpottaa isäsi vaivoja hankkimalla hänelle hierontalahjakortin meiltä! Ajanvaraus hierontaan www.slotti.fi/booking/olefit

4 viikon kuntosalikortti
Onko isälläsi turhan paljon luppoaikaa ja liian vähän tekemistä? Uusi liikunnallinen harrastus tuo lisäpotkua elämään ja piristää harmaata ja vakiintunutta arkea. Salilta voi uuden, kuntoa- ja elämänlaatua kohottavan harrastuksen lisäksi löytyä vaikkapa myös uusia kavereita ja juttuseuraa. Isänpäivän kunniaksi tarjoamme mahdollisuuden ostaa 4 viikon kuntosalikortin isälle tarjoushintaan 19,95€ (norm. 49,95€)! Tarjoushintainen 4 viikon kortti on tarkoitettu isille, jotka eivät vielä toistaiseksi ole liittyneet liikkuvaan joukkomme.

PT-lahjakortti valmennuspalveluihin
Osta tänä vuonna isälle hyvinvointia ja voimakkaampaa oloa! Valmennuspalveluiden lahjakorttia voi hyödyntää esimerkiksi kuntosaliohjelman tekemiseen, tekniikoiden oppimiseen tai pidempiaikaisiin valmennuksiin. Mistä sinun isäsi tai lastesi isä pitäisi? – Sitä sinun ei tarvitse itse tietää, sillä lahjan saaja voi käyttää valitsemasi summan juuri haluamaansa palveluun. Verkkokaupassamme valittavissasi on 50€, 100€ ja 150€ arvoiset PT-lahjakortit. Paikan päältä asiakaspalvelusta voit ostaa lahjakortin myös muulle summalle.

 

Lahjakortit ovat ostettavissa:
– Asiakaspalvelustamme ( ma-to klo 14-19 ja pe 9-14 ), jolloin saat mukaasi fyysisen lahjakortin.
– Verkkokaupastamme www.locomotion.mycashflow.fi ostaessa lahjakortti on käytettävissä tilausnumerolla ja lahjan saajan nimellä. Lisäohjeeet löydät verkkokaupasta.

Mattimyöhäisten iloksi lahjakortit ovat ostettavissa verkkokaupan kautta aina sunnuntai-iltaan asti!