Skip to main content
Uncategorized

Danske Bankin e-laskutus käytössä taas normaalisti

Danske Bankin e-laskujen lähettämisessä ja laskujen tilaamisessa aiemmin ilmennyt häiriö on nyt laskutuspalvelumme tuottajan mukaan korjattu.

Lokakuun aikana Danske Bankin asiakkaille muodostuneet laskut, joiden lähetys e-laskuna on epäonnistunut, on lähetetty asiakkaille paperilaskuna ilman laskutuslisiä. Maksathan paperilaskun laskun maksutiedoilla verkkopankissasi.

Mikäli asiakkaalla on ollut voimassa oleva e-laskutilaus LocoFitille ennen ongelman alkua, tulee hän jatkossa saamaan laskut taas normaalisti e-laskuna suoraan verkkopankkiin.

Mikäli olet uusi asiakas, etkä ole voinut tilata Danske Bankin e-laskua häiriön aikana käyttöösi, voit tilata sen nyt hakemalla verkkopankkisi Tilaa uusi e-lasku (tai muu vastaava) -kohdassa laskuttajaksi LocoFit Oy:n ja antamalla tunnisteeksi oman asiakasnumerosi. Mikäli asiakasnumero ei ole tiedossasi, saat sen pyydettäessä asiakaspalvelustamme [email protected]

 

Mikäli olet jonkin muun pankin asiakas, voit jättää tämän tiedotteen huomioimatta. Muiden pankkien e-laskutuksessa ei ole havaittu häiriötä.