Skip to main content
UncategorizedUutiset

Hae Locomotionin hierojaksi!


Riihimäen suurin ja monipuolisin kuntokeskus etsii joukkoonsa koulutettua hierojaa!
Locomotion on Riihimäen sydämessä sijaitseva täyden palvelun kuntokeskus, jossa toiminta-ajatuksen perustana on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluita. Vaikka kuntokeskuksemme päätuotteena on liikuntapalvelut, niin toimintamme perustuu kolmeen päätuotteeseen, joista yhtenä isona osana on hieronta.

Locomotion tarjoaa hierojalle oman hierontahuoneen, organisaatiomme hierontakoordinaattorin tuen, valmiin markkinointisuunnitelman ja ison määrän palvelua tarvitsevia asiakkaita.

Locomotionin hierojana nautit upean ympäristön lisäksi suunnitelmasta, jossa kuntokeskuksemme ottaa päävastuun asiakashankinnasta ja sinä saat keskittyä oleelliseen, eli hierontaan. Toki odotamme myös sinulta aktiivisuutta asiakashankinnassa, mutta meillä on siihen valmiit keinot.

Kuntokeskuksemme tarjoaa motivoivan ja kilpailukykyisen palkkiojärjestelmän, sekä sopimuksen, joka kannustaa pitkäkestoisuuteen. Sopimuksessamme on palkitsemisjärjestelmä, johon kuuluu korvausmallin kasvu ja isot rahalliset koulutusavustukset, kun olet ollut meidän palveluksessa pidempään.

Tarjoamme siis sinulle vakaan ja turvallisen työympäristön, jossa sinun on helppo olla pitkään ja vakiintua.

Taloudellisesti turvallisen ja kannustavan ympäristön lisäksi pääset työskentelemään energisten ja hauskojen työkavereiden kanssa!

Sinulta odotamme seuraavaa:
-Yrittäjähenkisyyttä
-Koulutetun hierojan tutkintoa
-Oma-aloitteisuutta
-Luotettavuutta
-Ahkeruutta
-Sopivasti kykyä heittäytyä ja positiivista asennetta

HUOM! Päätöksen uudesta hierojastamme teemme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ota heti yhteyttä, jos haluat työskennellä tässä upeassa kuntokeskuksessa loistavien asiakkaiden kanssa.

Hakemukset ja yhteydenotto
Aleksi Torvikoski
0468975907
[email protected]