Skip to main content
UncategorizedUutiset

Ryhmäliikunta käynnistyy 5.2.2022!

VOI TÄTÄ ILON JA ONNEN PÄIVÄÄ!

 

Etelä-Suomen Aluehallintoviraston tämän päiväisellä 4.2.2022 päätöksellä ryhmäliikunnan rajoitukset puretaan heti lauantaista 5.2.2022 lähtien!

Ohjatut tuntimme palaavat siis ryhmäliikunta-asiakkaidemme käyttöön heti huomenna! Kevään ryhmäliikunta-aikataulun löydät nettisivuiltamme https://www.locomotion.fi/palvelut/ryhmaliikunta/ ja paikkasi tunneille pääset varaamaan ajanvarausohjelman kautta https://locomotion.kulkuriaccess.fi/php/etusivu.php

Varauksia voi tehdä aina 7 päiväksi eteenpäin ja niitä voi olla kerrallaan voimassa 4 kappaletta. Käytettyäsi varauksen vapautuu se jälleen uuden varauksen tekoon.

Alueellamme on edelleen voimassa tartuntatautilain pykälä 58d, joka velvoittaa palvelun tarjoajaa mahdollistamaan palveluiden toteutumisen terveysturvallisesti. Tämän vuoksi ohjatuilla tunneilla on rajattu asiakaspaikkojen määrää normaalia pienemmäksi, jotta turvaetäisyydet on mahdollista säilyttää. Pyydämmekin, että peruutatte varaamanne tunnit ajanvarausohjelman kautta 1 tuntia ennen sen alkamista, mikäli ette pääsekään osallistumaan sille. Näin vapautat paikan jollekin toiselle.

Muistutamme myös kaikkia asiakkaitamme, niin ryhmäliikkujia kuin kuntosalikävijöitäkin, noudattamaan edelleen hyvää hygieniaa salilla käydessäsi, puhdistamaan käyttämäsi laitteet ja välineet oman treenin päätteeksi, saapumaan paikalle ainoastaan täysin terveenä ja kunnioittamaan kanssatreenaajia pitämällä riittävää turvaväliä heihin.

Ohjattu lapsiparkkimme palaa käyttöönne ensi viikolla. Valmistelut ovat käynnissä ja tiedotamme ajankohdasta lisää viikonlopun aikana.

Mikäli haluat rajoitusten purusta huolimatta treenata kanssamme edelleen kotoa käsin, onnistuu se edelleen Helt-onlinetuntiemme avulla. Lue lisää Heltin käyttöönotosta täältä https://www.locomotion.fi/2020/12/01/locomotionin-etajumpat/

Huomenna siis kuitenkin vuoden ensimmäiset ryhmäliikunnat paikan päällä ja ne teille ohjaa Mariann, Sari A. sekä Maisa!

Klo 9:30-10:15 Bodystep, Mariann
Klo 10:25-11:10 Kuntotanssi, Maisa
Klo 10:30-11:25 Sisäpyöräily Perus-/Vauhtikestävyys, Sari A.
Klo 11:20-12:05 Muokkaus, Maisa

Tervetuloa takaisin ryhmäliikkujat!

Locomotion