Skip to main content
Uutiset

Avoimet Ovet ma 31.1. klo 12-20

Mahtavia uutisia kaikille kuntoilun ja liikunnan ystäville. Kuntosalien sulkutilanne päättyy nyt virallisesti 26.1.2022  ja torstaista lähtien voit treenata kanssamme taas normaalisti 24/7! 

Kuntosalien avautumista sekä uudenvuodenlupauksen lunastamista on odottanut innolla niin moni että sen kunniaksi haluamme järjestää kaikille avoimen päivän heti maanantaina 31.1.22!

Avoimet Ovet ma 31.1.22 klo 12-20

Tapahtuman aikana kuntosalimme on kaikille avoinna veloituksetta! Tervetuloa tutustumaan Riihimäen isoimpaan, monipuolisimpaan ja upeimpaan kuntokeskukseen, jonne kaikki on tervetulleita lähtötasostaan riippumatta

Liity asiakkaaksemme nyt!
-Treenaa ensimmäinen 8 viikkoa 4 viikon hinnalla!
-Liittymismaksu 0€

Tarjous on voimassa vain 31.1.22 asti kuntokeskuksemme asiakaspalvelussa sekä verkkokaupassa.

Osta asiakkuus helposti verkkokaupasta tästä!

Ryhmäliikuntapalvelut ovat vielä rajoitusten alla 9.2.2022 asti, mutta AVI:n muuttaessa päätöstään avaamme myös ryhmäliikunnan käyttöön heti sen vapauduttua! Sillä välin tarjoamme asiakkaillemme online-tunnit omien tuttujen ohjaajiemme ohjaamina sekä ryhmäliikuntatilan yksityistilaisuuksien vuokramahdollisuuden.

Tarjouksen voi hyödyntää asiakas, jolla ei vielä ole aktiivista jäsenyyttä kuntokeskuksellamme. Tarjouksen lunastaminen edellyttää vähintään yhtä normaalihintaista kalenterikuukautta.