Skip to main content
UncategorizedUutiset

Paluu kuntosalille 27.1.2022!

LOISTAVIA UUTISIA KANTA-HÄME!
LOISTAVIA UUTISIA RIIHIMÄKI!

 

AVI:n 25.1.2022 päätöksellä asiakastilojen sulkuja lievennetään ja kuntosalit saavat avata ovensa taas torstaista 27.1.2022 lähtien! Ryhmäliikuntatuntien osalta sulkupäätös on valitettavasti edelleen voimassa myös Kanta-Hämeessä 9.2.2022 asti. AVI kuitenkin seuraa alueellista tilannetta ja on valmis tekemään muutoksia päätöksiin tautitilanteen muuttuessa. AVI:n tiedote 25.1.2022 https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69930599

 

PALUU KUNTOSALILLE 27.1. ALKAEN

1. Mitä tapahtuu varauskalenterille?
Viimeiset varauksella olevat kuntosalin yksityisvuorot ovat keskiviikkona 26.1. klo 23:10 Alakerta ja klo 23:40 Yläkerta. Tämän jälkeen ajastetut vuorot kuntosalille tullaan poistamaan kalenterista varauksineen päivineen. Torstaista 27.1.2022 alkaen kuntosali palvelee sinua taas normaalisti kellon ympäri 24/7! Varauskalenteri on tämän jälkeen käytössä ainoastaan ryhmäliikuntatilan yksityistilaisuuksille. Lue lisää yksityistilaisuuksista täältä

2. Kuinka pääsen taas vauhtiin?
Ota kalenteri käteen, valitse sinulle sopivat päivät ja ajat. Suunnittele! Näillä pääset hyvään vauhtiin. Jos kuitenkin käy niin, että kesken päivää tulee halu päästä extempore salille, tee se! Torstaista lähtien se on taas mahdollista! Wo-hoo!

3. Kaipaatko ehkä apua, motivaatitota tai uutta twistiä treeniin?
Personal trainerimme auttavat sinua löytämään uuden innon salitreeneihin.  Personal trainerin palveluihin kuuluu muun muassa saliohjelmien laatiminen, ruokavaliot, muutosvalmennukset, elämystreenit ja vaikka mitä! Mitä sulle laitetaan? Jätä viestiä tavoitteistasi, niin räätälöidään sinulle sopiva valmennuskokonaisuus. Tutustu valmentajiimme ja jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta https://www.locomotion.fi/palvelut/personal-trainer/

4. Ota käyttöön kehittyneet livestreampalvelut
Koska ryhmäliikunnat ovat vielä sulkutoimien kohteena, tarjoamme kaikille asiakkaillemme edelleen ilman lisämaksua erittäin kattavan online-liikuntakalenterimme. Voit siis treenata huippuohjaajien kanssa vaikka omassa olohuoneessa näyttöpäätteesi välityksellä. Käytössäsi on kahden yhteistyökeskuksen liikuntatunnit:
Locomotion Riihimäki https://www.myhelt.com/channel/locomotion.riihimaki
Fit Hyvinkää https://www.myhelt.com/channel/fit.kunto
Tutustu online-palveluiden käyttöön tästä linkistä: https://www.locomotion.fi/2020/12/01/locomotionin-etajumpat/

5. Aktiivisille asiakkaille vuokraamme kuntoiluvälineet kotiin edullisesti
Online-jumppien tukemiseksi, sekä asiakkaidemme liikunnan ylläpitämiseksi, olemme avanneet välinevuokrauspörssin aktiivisille asiakkaillemme. Meiltä vuokraat edullisesti laadukkaat kuntoiluvälineet kotiin, mökille tai minne vain. Välinevuokrauspörssin löydät verkkokaupastamme tämän linkin takaa: https://locomotion.mycashflow.fi/product/8/valinevuokraporssi

6. Asiakaspalvelumme palaa paikan päälle, lapsiparkki toistaiseksi vielä tauolla
Palveluiden palautuessa myös asiakaspalvelumme palaa paikan päälle. Asiakaspalvelun normaaliaukiolot heti huomisesta ke 26.1.2022 lähtien ma-to 14-19 ja pe 9-14. Voit lähettää koska vain meille viestiä myös sähköpostiin [email protected] Ongelmatilanteissa voit soittaa päivystysnumeroomme 050 375 9059 (päivystysnumero on vain esim. ovien käyttöongelmia, tai muuta akuuttia tilannetta varten. Laskutus- ja jäsenyysasioita ei hoideta päivystysnumerosta).
Koska sulkutoimet kohdistuvat vielä ryhmäliikuntaan ja lapsiparkkia hyödyntävät asiakkaamme ovat pääasiassa ryhmäliikkujia, ohjattu lapsiparkkimme pysyy vielä jonkin aikaa suljettuna.

7. Etkö ole meillä vielä asiakkaana? Lockdown-kampanja on voimassa enää tämän illan!

Lockdown-tarjouksella liikut ensimmäisen 4 viikkoa hintaan 4,95€!

  • Lunasta tarjous verkkokaupastamme nyt!
  • Tarjous päättyy ti 25.1. klo 23:59.

Verkkokauppaan tästä

 

Pysytään liikkeellä, terveenä ja pidetään yhtä!

Janne Virtanen
Toimitusjohtaja/Toiminnanjohtaja
Ole.Fit Kuntokeskukset
Haaga, Ärrävaara, Malminkartano, Hyrylä, Hyvinkää, Oitti, Tervakoski

Toimitusjohtaja
Locomotion Riihimäki

Toiminnanjohtaja
Hyvä Kunto Kuntokeskukset