Skip to main content
UncategorizedUutiset

Ryhmäliikuntatilan yksityistilaisuudet

By 18.01.2226 tammikuun, 2022One Comment

Kuntosalin yksityisvuokraus poistuu käytöstä 27.1.2022 klo 00:00 alkaen. Ryhmäliikuntojen osalta sulkupäätös on edelleen voimassa, joten jatkamme ryhmäliikuntatilan yksityistilaisuuksia edelleen. Myös striimatut online-tuntimme jatkuvat.

Jäsenellämme on nyt mahdollisuus vuokrata ryhmäliikuntatila sekä yksityisohjaaja yksityistilaisuudelle. Yksityistilaisuuteen voi osallistua vuokraajan lisäksi 5 hänen entuudestaan tuntemaansa henkilöä. Varattavat yksityistunnit sekä yksityisohjaajat näkyvät varauskalenterissamme.

AVI:n ohjeistus Asiakas- ja toimitilojen käyttö, mm. liikunta- ja harrastustilat:Tilan vuokrannut yksityinen henkilö voi tuoda mukanaan tilaan esimerkiksi personal trainerin tai muun yksityisopettajan niin halutessaan.” www.avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta
HUOM! vuokrattavissa on vain erikseen ilmoitetut vuokra-ajat sekä yksityisohjaajat. Vuokratessasi ryhmäliikuntatilan ja yksityisohjaajan sitoudut toimimaan yllämainitun aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti. 

Toimi näin:

  • Varaa itsellesi sopiva yksityistilaisuus/tunti ajanvarausohjelmastamme https://locomotion.kulkuriaccess.fi/php/etusivu.php
  • Tulosta, lue ja esitäytä yksityistilaisuuden vuokrasopimus. Näin nopeutat asiointia yksityistilaisuutesi alkaessa. Mikäli sinun ei ole mahdollista tulostaa sopimusta, on niitä saatavilla myös paikan päällä tilaisuutesi alkaessa.
  • Saapuminen varatulle tilaisuudellesi tapahtuu ryhmäliikuntatilan erillisen sisäänkäynnin kautta. Sisäänkäynti löytyy kiinteistön sisäpihalta, johon kulku käy Keskuskadun puolelta, Osuuspankkia vastapäätä sijaitsevasta porttikongista. Yksityistilaisuuden yksityisohjaaja varmistaa ensin, että edellisen yksityisvuoron asiakkaat pääsevät pois alta. Tämän jälkeen seuraava yksityisvuoro voi saapua sisään ulkoportaita pitkin. Tiloista pitää poistua välittömästi vuokra-ajan päätyttyä, jotta seuraava yksityistilaisuus voi alkaa ajallaan.
  • Yksityistilaisuuden vuokraus sisältää tilan käytön sekä yksityisohjaajan. Vuokra ei sisällä muita tiloja eikä ryhmäliikuntatilasta voi poistua keskuksen muihin tiloihin. Tämän vuoksi suositamme asiakasta pukemaan treenivaatteet valmiiksi ulkovaatteiden alle ja tuomaan mukanaan täyden vesipullon. Tilan sisäänkäynnillä on mahdollisuus desinfioida kädet.
  • Muistathan, että myös yksityistilaisuuden aikana tulee noudattaa turvallisia hygieniakäytäntöjä. Jätäthän saapumatta tilaisuuteen, mikäli sinulla on flunssan oireita. Siirtymätilanteissa suosittelemme maskin käyttöä. 
  • Huomaathan, että normaalin ryhmäliikuntatunnin tapaan myös yksityistilaisuuden tunnit striimataan keskuksen Helt-kanavalle. Yksityistilaisuuden vuokraaja hyväksyy, että hänen vuokraama yksityisohjaus striimataan Helt kanavallemme

Lue ja tulosta Yksityistilaisuuden vuokrasopimus tästä: