Skip to main content
Uncategorized

Asiakastiedote: Syksy on täällä!

Tervetuloa liikkumaan kanssamme tuulelta ja sateelta suojassa!

 

Syksyn saapuessa asiakaspalvelun aukiolomme laajenevat:
Maanantai-Torstai klo 14-19
Perjantai klo 9-14
Asiakaspalvelussamme sinua palvelee tutut kasvot Juha ja Sami.
Asiakaspalvelun tavoitat myös numerosta 045 800 2880 tai sähköpostitse [email protected]

Viime kevät oli vaikea ja pitkältä tuntunut ajanjakso, mutta treenimahdollisuudet saatiin kuin saatiinkin pidettyä rajoitusten puitteissa avoinna. Keväästä seurasi jotain hyvääkin, sillä kuntosalin 24/7 aukiolot jäivät pysyväksi ratkaisuksi asiakkaillemme. Enää ei tarvitse siis vilkuilla kelloa, vaan treenaamaan pääset juuri silloin kun haluat!

Myös verkkokauppamme palvelee 24/7 osoitteessa https://locomotion.mycashflow.fi/ Löydät verkkokaupastamme jäsenyyksien lisäksi myös hierontapalvelumme.

Hierontapalveluita Locomotionilla tarjoavat alan ammattilaiset Jouni ja Janni. Kehon hyvinvointi on monen asian summa, joista yksi tärkeä osatekijä on lihashuolto. Hierojamme tarjoavat sekä klassista- että urheiluhierontaa rentoutukseen, kiputilojen laukaisuun ja lihaskireyden helpotukseen. Tutustu Jouniin ja Janniin tarkemmin https://www.locomotion.fi/hieronta/

Valmennustiimimme opastaa niin uusia kuin vanhojakin asiakkaita kohti tavoitteitaan! Kaipaatko päivitystä vanhentuneeseen saliohjelmaan, ruokavaliovinkkejä painonhallintaan, apua treeniaikataulun sovittamiseen kiireisen arjen keskelle tai säännöllistä ja päämäärätietoista valmennuspakettia pidemmälle aikavälille? Tutustu valmentajiimme ja jätä yhteydenottopyyntö nettisivujemme kautta https://www.locomotion.fi/palvelut/personal-trainer/

Ryhmäliikunnassa siirrymme syyskauteen maanantaista 6.9.2021 alkaen! Joko olet tutustunut syyskauden aikatauluun? Olemme jälleen kuunnelleet palautteitanne ja lisänneet kalenterin täyteen suosikkituntejanne. Löydät sekä voimassa olevan että syyskauden aikataulut täältä https://www.locomotion.fi/palvelut/ryhmaliikunta/

Helt-onlinepalvelumme säilyvät edelleen asiakkaidemme käytössä ilman lisämaksua. Halutessasi voit siis osallistua myös syyskauden ohjatuille ryhmäliikuntatunneillemme kotoa käsin. Lue lisää onlinepalveluista täältä https://www.locomotion.fi/2020/12/01/locomotionin-etajumpat/ Loppukesästä Heltissä on ilmennyt kasvaneen käyttäjämäärän vuoksi joidenkin tuntien kohdalla yhteysvirhettä. Kiitos aktiivisten asiakkaidemme ja Helttiin jättämienne vikailmoitusten, ongelman selvitys on edennyt ja korjaustoimenpiteet ovat siellä päässä käynnissä. Locomotionin onlinepalveluiden lisäksi asiakkaillamme on käytössään myös Fit Hyvinkään ja Fit Hyrylän onlinetunnit.

Ohjattu lapsiparkkimme palvelee syyskaudellakin arki-iltaisin sekä keskiviikko- ja lauantaiaamuisin. Ohjattujen aukioloaikojen ulkopuolella lapsiparkki on käytettävissä myös omatoimisesti, kunhan muistaa siivota lasten leikkien jäljet takaisin paikalleen visiitin jälkeen. Lapsiparkin aukioloista, varauksista ja säännöistä voit lukea lisää täältä https://www.locomotion.fi/palvelut/lapsiparkki/

Heräsikö mieleesi kysymyksiä palveluista, jäsenyydestä tai jostakin muusta? Kuulemme mielellämme asiakkaidemme ajatuksia, jotta pääsemme kehittämään palveluitamme ja keskustamme asiakkaidemme näköiseksi. Tule jututtamaan meitä asiakaspalveluun tai jätä viestiä yhteydenottolomakkeen kautta täältä https://www.locomotion.fi/yhteystiedot/

Tervetuloa liikkumaan – säällä kuin säällä!

 

Energisin syysterveisin    Locon väki