Skip to main content
UncategorizedUutiset

Kannusta kaveri mukaan ja treenaa 4 viikkoa veloituksetta!

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat olleet tukenamme ja asiakkaanamme myös tämän tiukasti rajoitetun ajanjakson yli tarjoamalla kampanjan, jossa teidän on mahdollista ansaita ilmaisia treenijaksoja!

Tuomalla kaverisi nyt kuntokeskuksemme jäseneksi, sinä saat 4 viikon maksun veloituksetta, ja kaverisi saa ilmaisen liittymismaksun!

Kuntokeskuksemme palautuu nyt haastavasta ajanjaksosta, ja mitä enemmän saamme asiakkaita takaisin keskuksemme palveluiden pariin sitä nopeammin voimme palauttaa ja kehittää palveluitamme, tarjoten sinulle vieläkin monipuolisempaa ja laadukaampaa palvelua.

Osallistu siis yhteisömme talkoisiin kannustamalla kaverit mukaan!

Jotta saat oman veloituksettoman treenijakson, niin toimi näin!
1 Kannusta kaikki kaverit mukaan asiakkaaksemme.
2 Kerro kaverillesi, että mainitsee sinun nimen asiakaspalvelussamme liittyessään asiakkaaksemme, niin osamme antaa kaverille edun ja sinulle palkinnon.
3 Jos kaveri liittyy verkkokaupassamme, niin pyydä häntä kirjoittamaan sinun nimesi suosittelijaksi lisätieto kenttään.
4 Muistuta kaveria, että asiakkuus tulee olla ostettuna ennen kampanjan päättymistä eli 23.5.2021 mennessä, jotta saat edun

Kaveri palkinnot (4vko veloituksettomat treenijaksot) hyvitetään liikuntamaksuistasi henkilökuntamme toimesta keskitetysti 24.5.2021 tulevaan liikuntamaksuusi.

 

Kampanjan ehdot:
Kampanja on voimassa vain 10.5. – 23.5.21 Veloituksettoman treenijakson saat vain, jos ystäväsi liittyy kampanjan aikana ja etukäteisesti kertoo sinun nimesi liittyessäsi. Vain yksi (1) 4 viikon veloitukseton jakso per aktiivinen jäsen. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai lahjakortteihin.