Skip to main content
Uncategorized

Kuntosalin vuokraus yksityiskäyttöön

Hyviä uutisia asiakkaamme!

Tiistaista 6.4.2021 lähtien voit vuokrata kuntosalin yksityiskäyttöön itsellesi, perheenjäsenillesi tai entuudestaan tuntemallesi kaveriporukalle. Vuokrausmahdollisuus perustuu samaan Etelä-Suomen alueahallintoviraston määräykseen, joka aiemmin ja täysin perusteettomasti sulki kuntosalimme hyvin hoidetuista poikkeusjärjestelyistä huolimatta. Kuntosali on mahdollista vuokrata yksityishenkilöiden yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan. Kuntosalin käyttö toisilleen tuntemattomien henkilöiden kesken ei tällä hetkellä ole sallittua.

Vuokrauksen pelisäännöt tiivistetysti:

  1. Vuokraaja saa käyttöönsä seuraavat tilat: Katutason kuntosali, yläkerran kuntosali, sisäpyöräilysali sekä naisten ja miesten pukuhuoneet. Vuokrauksen ulkopuolelle jäävät tilat: PT Studio, ryhmäliikuntasali, suihkut, saunat ja lapsiparkki.
  2. Vuokraajalla tulee olla voimassa oleva jäsenyys ja maksut ajan tasalla.
  3. Vuokraajan on mahdollista kutsua vuorolleen max 5 samaan perheeseen kuuluvaa osallistujaa tai vuokraajalle muuten entuudestaan tuttua henkilöä. Vuokraaja voi kutsua vuorolleen myös tuttaviaan, jotka eivät ole kuntokeskuksen asiakkaita. Kaikkien vuorolle osallistuvien nimet tulee ilmoittaa vuokrasopimuksessa vuorolle saapuessa.
  4. Vuokra-aika on 60 minuuttia ja varattavat vuorot löytyvät kuntokeskuksen ajanvarausohjelmasta. Varauksia vuokrattaville vuoroille voi olla voimassa kerrallaan yksi kappale. Vuokra-aika alkaa varauksen astuttua voimaan, et siis voi saapua vuokratulle vuorolle ennen vuoron alkua.
  5. Vuokrauksesta täytetään aina vuokrasopimus varatulle vuorolle saapuessa. Nopeuttaaksesi asiointia, voit tulostaa ja täyttää vuokrasopimuksen valmiiksi jo kotona.
  6. Henkilökunta valvoo, että vuokrasopimuksen ehtoja noudatetaan. Mikäli pistotarkastuksissa käy ilmi sopimusrikkomuksia, aiheutuu tästä vuokraajalle sopimussakko.

Tustustu vuokrasopimukseen ennakkoon tästä.

Kulunvalvontaohjelmaamme päivitetään parhaillaan uusimpaan muutokseen. Päivityksen valmistuttua tulemme avaamaan lisää aikoja varattaviksi. Tällä hetkellä varattavissa olevat vuorot 6.4.-14.4. väliselle ajalle ovat ma-pe 8:00-21:50.

Pääset ajanvarausohjelmaan tästä.

Tehokkaita treenejä! Pysytään liikkeessä!