Skip to main content
Uncategorized

Asiakastiedote 31.3.2021

Arvoisat asiakkaamme,

Aluehallintovirasto (AVI) on tänään klo 15:42 tiedottanut, että kuntosalit ja ryhmäliikuntatilat on suljettava ajalle 1.4.2021-14.4.2021. Suureksi harmiksemme joudumme toteamaan, että tämä määräys koskee myös meidän kuntokeskustamme.

Kuntokeskuksellemme viime kevään pandemiatilanne oli erittäin haastava, eikä toiminta ole ehtinyt vielä palautumaan. Nyt AVI:n sulkumääräys on keskuksemme taloudelle pahin mahdollinen tilanne. Tarvitsemme nyt siis sinun, eli asiakkaamme, tukea!

Kuntokeskuksessamme on suuret kiinteät kulut ja valitettavasti vakuutusyhtiömme on ilmoittanut, että he eivät asiassa auta. Suurin huolenaiheeni on tietenkin kuntokeskuksemme upeat työntekijät ja ammatinharjoittajat, jotka omalla panoksellaan mahdollistavat sinun liikuntaelämyksen kanssamme. Iso osa liikunnanohjaajistamme ovat ammatinharjoittajia, ja he eivät silloin kuulu myöskään palkkaturvan piiriin.
Yrittäjänä teen kaikkeni turvatakseni henkilöstömme toimeentulon, mutta olen voimaton ilman asiakkaidemme maksamia liikuntamaksuja. Maksamasi liikuntamaksu on keskuksemme ainut tulonlähde ja vain se yksin voi turvata henkilöstömme toimeentulon, sekä koko kuntokeskuksen tulevaisuuden. Sinulle 2 viikon liikuntamaksu on muutamia kymppejä, mutta meille 2 viikkoa ilman tuloja tarkoittaa kymmeniä tuhansia. Kuntokeskuksellamme ei ole suuria puskurivarantoja, joilla menetys voitaisiin paikata, joten tästä syystä liikuntamaksumme pysyvät aktiivisena myös tämän sulkutilanteen ajan. Kiitämme jo etukäteen, että maksat liikuntamaksusi eräpäivään mennessä!

Olisi tietenkin kohtuutonta pyytää apua ilman vastavuoroisuutta, joten siksi olemme jo ennakoineet tulevaa ja järjestäneet sinulle vaihtoehtoiset palvelut sulun ajaksi!

Sulkutilan ajaksi olemme järjestäneet kattavat määrät online-liikuntaa, johon sinulle on veloitukseton pääsyoikeus. Online-kalenterimme on sulkutilan erittäin kattava ja monipuolinen! Jopa 80 motivoivaa tuntia viikossa!

Tervetuloa kanssamme verkkoon! Online-liikuntatunneille pääset tästä!

Lisäksi avasimme vuokrapörssin asiakkaille, jotka haluavat vuokrata tälle ajalle kuntoiluvälineitä saliltamme. Lisätiedot vuokrapörssistä löydät tästä.

Hieronta- ja fysioterapiapalvelumme pysyvät avoinna myös liikuntatilojen sulkemisen ajan.

Olemme myös valmistelleet sulkuajalta asiakkaillemme hyvitysmallin, mikäli asiakkaamme hyvitystä toivovat. Pyytäisimme ja hartaasti toivomme kuitenkin sinulta, että et tätä mahdollisuutta lunastaisi, sillä hyvitys on keskuksellemme ja sen tulevaisuudelle taloudellisesti erittäin haastava. Portaaliin pääset tästä.

Kuntokeskuksemme on yhteisö ja haluamme ajatella, että jokainen asiakkaamme omistaa omalla liikuntamaksullaan pienen osan tästä upeasta Liikunta- ja hyvinvointikeskuksesta. Tämän saman tunteen ja ajatuksen olemme havainneet monesti, kun olemme yhdessä liikkuneet. Siksi tiedämme, että me puhallamme yhteen ja selviämme tästä haasteesta entistäkin vahvempana ja läheisempänä yhteisönä!

Terveisin toimitusjohtaja Janne Virtanen

ja koko Locomotionin väki