Skip to main content
UncategorizedUutiset

Olemme avoinna, tervetuloa!

Kuntokeskuksemme on avoinna asiakkaidemme iloksi, noudattaen vastuullista ja tarkasti organisoitua turvallisuussuunnitelmaa. 

 

Osta asiakkuus nyt!

Meillä voit liikkua ilman sitoutumista ja valitset itsellesi sopivan vaihtoehdon. Asiakkuuden voit ostaa helposti verkkokaupastamme, jonne pääset tästä linkistä: Verkkokauppa

Halutessasi voit tulla veloituksetta tutustumaan ajanvarauksella. 
Ajanvarauksen voit tehdä puhelimitse asiakaspalvelustamme.

Liikuntapalveluiden myynti:
p. 045 800 2880
Ma-pe 14-19

Kuntokeskuksemme tarjoaa ajanvarausjärjestelmän, jolla pääset harjoittelemaan turvallisesti max 10 asiakkaan ryhmissä.

Kuntokeskuksessamme on fyysinen, sekä elektroninen valvonta, jotta voimme varmistaa, että toimintamme on aina turvallista ja vastuullista.

Vaikka viimeiset tutkimuksemme osoittavat, että kuntokeskuksemme ovat erittäin turvallisia ympäristöjä, niin haluamme olla esimerkkejä vastuullisesta kuntokeskustoiminnasta.

Olemme yhteistyökumppaneidemme kanssa suorittaneet suuren tutkimuksen, jossa vertailtiin altistumisia tehtyihin treeneihin. Tutkimukseen osallistui 12 kuntokeskusta Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä. Treenejä tehtiin yli puoli miljoonaa ja prosentuaalisesti altistumisia oli vain 0,0015%, joista 0% johtivat koronavirustartuntaan.

Erikoisvarovaisuutta noudattaville tarjoamme monipuoliset online-liikuntapalvelut. Lue lisää tästä.

Liikkumattomuus on terveysriski! Liikunnalla parannat vastustuskykyä viruksia vastaan, ennaltaehkäiset sydän- ja verisuonisairauksia, sekä tuki- ja lihaskunto-ongelmia.

 

Tervetuloa treenaamaan monipuolisesti ja turvallisesti!