Skip to main content
Uutiset

Väliaikatiedote 8.3.2021

Hyvät asiakkaamme!

Aluehallintovirasto (Avi) on tänään klo 15:49 ilmoittanut, että Kanta-Häme siirtyy lakipykälän 58 g alle jo heti HUOMENNA 9.3.2021 – 22.3.2021.
Tämä tarkoittaa, että Locomotion joutuu hyvin lyhyellä varoituksella organisoimaan toimintansa siten, että meillä on samassa tilassa vain 10 ihmistä kerrallaan (+henkilökunta), mutta ei hätää! Henkilökunnallamme on jo hyvät ja paljon kiitosta saaneet toimintamallit valmiina takataskussa.

Teemme pian tiedotteen asiasta, mutta tässä hieman linjauksia tiedoksenne näin äkkiseltään:
-Kuntosalille tulee ajanvarausjärjestelmä, josta voit varata omat treenisi. Varattavia aikoja tulee olemaan aamusta iltaan sekä myös viikonloppuna, max 10 ihmistä per varattava aika
-Ryhmäliikunta jatkuu lähes normaalina, muutamaa pientä muutosta lukuunottamatta. Osallistujamäärä max 10 ihmistä per tunti.
– Locon omat Online-palvelut Heltissä saadaan käyntiin heti huomisesta 9.3. alkaen. Tästä saatte pian erilliset ohjeet.
-Avaamme asiakkaillemme välinevuokrapörssin kotitreeniä varten. Myös tästä saatte pian tiedon.
-Personal Trainer-asiakkaat voivat harjoitella valmentajan kanssa erillisessä PT-studiossamme koska vain.
-Hieronta jatkuu normaalisti.
-Rajoitetun henkilömäärän vuoksi lapsiparkki on valitettavasti suljettu 9.3. – 22.3.2021
-Suihkut ja saunat ovat pois käytöstä 9.3.-22.3.2021

Näin pienellä varoituksella tullut ilmoitus on kuntokeskuksellemme hyvin haastava, joten pyytäisimme sinulta asiakkaamme ymmärrystä ja joustavuutta. Pandemia tilanne on myös taloudellisesti haastava. Jäsenmaksusi on keskuksemme ainut tulon lähde, joten kiitämme, että olet maksunut jäsenmaksusi eräpäivään mennessä myös nyt!

Yhteistyöllä hoidamme tämänkin haasteen hienosti ja jouhevasti! Tsempataan tämä pariviikkoa erityisjärjestelyin, noudatetaan ohjeita ja hyvää henkeä, niin kohta on haastavat ajat jo takana päin ja treenit voivat jatkuvat tutussa paikassa myös jatkossakin.

Lähestymme pian asiakastiedotteella sähköpostiisi, jolloin saat lisäohjeita kuntosali- ja ryhmäliikuntavarauksiin, Locon Helt Online-palveluihin ja käytännönjärjestelyihin ajalla 9.3.-22.3.2021.