Skip to main content
UncategorizedUutiset

Asiakastiedote 8.3.2021

Arvoisat asiakkaamme,

Kuntokeskuksemme saa olla avoinna erikoisjärjestelyin myös 9.3. – 22.3.2021, mutta tarvitsemme sinulta, asiakkaamme, nyt huolellisuutta sekä ymmärrystä.
Sinun asiakkuutesi ja liikkumisesi on meille kaikkein tärkein asia, ja siksi olemme tehneet kaikkemme, jotta voisimme tarjota palvelumme sinulle myös nyt!

Jotta saamme olla avoinna, tulee meidän tehdä seuraavat järjestelyt:

Aluehallintovirasto (AVI) on linjannut, että kuntokeskuksemme eri osioissa saa olla maksimissaan 10 asiakasta kerrallaan, ja meidän tulee huolehtia sekä valvoa, että yli 10 ihmisen samanaikaista läsnäoloa ei saa tulla missään tilanteessa.

Tarkennettuna tämä tarkoittaa, että voimme ottaa ryhmäliikuntatunnillemme 10 asiakasta, sekä kuntosalillemme 10 asiakasta.
Molempiin tulemme mahdollistamaan asiakkaillemme ajanvarausjärjestelmän varmistaaksemme, että pääset valitsemallesi harjoitusajalle.

Tunnukset ja ajanvaraukset voit tehdä osoitteessa:
https://locomotion.kulkuriaccess.fi/php/etusivu.php
Varauskalenterimme kuntosalille avataan pian ja varauksen voit tehdä heti, kun järjestelmä on valmis, ja kun olet rekisteröitynyt järjestelmäämme.

Jumppaan tai salille voi tulla myös ilman ajanvarausta aukioloaikoinamme, mutta suosittelemme erittäin vahvasti aina tekemään ajanvarauksen, sillä henkilökuntamme valvoo asiakasmäärää, eikä asiakasmäärä missään tilanteessa voi ylittyä.

Jotta voimme taata tilanteen vaatiman turvallisuuden, niin henkilökunta valvoo aina kuntokeskuksen asiakasmäärää. Tästä syystä myös saliharjoittelu joudutaan rajaamaan valvottuihin aukioloaikoihin, jotka laajensimme sinua varten seuraavasti:

Kuntokeskuksemme on poikkeusajan 9.3.-22.3. varattavissa, ja paikalla on valvoja.
Maanantai-torstai 06-21
Perjantai 06-19
Lauantai 09 – 17
Sunnuntai 12- 16

Kuntokeskuksemme asiakaspalvelu on avoinna poikkeusajan
Ma-pe 14-19
045 800 2880
[email protected]

 

Turvataksemme kuntokeskuksemme sekä sinut, olemme tehneet myös poikkeusjärjestelyjä sisäänkäynteihimme.

1 Sisäänkäynti kuntosalille normaalisti Hämeenkadun sisäänkäynnin kautta.
– Pukuhuoneet ovat vain käsienpesua ja wc-käyntiä varten, joten varauduthan kotona pukemalla treenivaatteet ulkovaatteiden alle. Vaatteita voi säilyttää lukittavissa kaapeissa tai omassa treenikassissa kuntosalillamme.

2 Ryhmäliikuntatunnille sisäänkäynti Keskuskadun puolella sijaitsevan sisäpihan kautta. Ohjaajamme tulevat hakemaan sinut ennen tunnin alkua sisäpihalta. Pukuhuoneet ovat vain käsienpesua ja wc-käyntiä varten, joten varauduthan kotona pukemalla treenivaatteet ulkovaatteiden alle. Vaatteita voi säilyttää ryhmäliikuntatilan seinustalla.

Ryhmäliikuntatunnin ollessa aukioloaikojen ulkopuolella ohjaajamme päästävät asiakkaat sisälle valvoen turvallista liikkumista tiloissamme.

Tiloissamme on myös tarkat ohjeet hygieniasta ja turvaväleistä, joita tulee aina noudattaa! Tehdäänhän saumatonta yhteistyötä, jotta saamme olla auki myös jatkossa.

Tämän lyhyen poikkeusajan lapsiparkki, saunat/suihkut ja solarium on suljettu.

Kuntokeskuksemme on avoinna, mutta vaihtoehtoisesti tarjoamme sinulle onlinepalveluita ja välinevuokrausta.

1 Käytössäsi on nyt heti Fit Kunnon ja Fit Hyrylän livestriimatut ryhmäliikuntatunnit. Tutustu palveluihin tästä:
https://locomotion.fi/2020/12/01/locomotionin-etajumpat/

2 Locomotionin omat livestriimatut jumpat aloitetaan 9.3. klo 10:00.
Stream-palvelun löydät tästä osoitteesta:
https://www.myhelt.com/channel/locomotion.riihimaki

3 Välinevuokrapörssi
Haluamme mahdollistaa myös mahdollisimman laadukkaat kotitreenit aktiivisille asiakkaillemme, joten mahdollistamme välineiden vuokrauksen. Vuokraehdot ja hinnasto lähetetään asiakkaillemme sähköpostilla.

Haluamme painottaa, että tilanne on kuntokeskukselle erittäin haastava ja virastojen viestintä sekavaa ja epävarmaa. Emme voi olla varmoja tuleeko tilanteeseen nopeitakin muutoksia, mutta teemme joka päivä parhaamme sinun hyväksesi.

Tilanne on keskuksellemme myös taloudellisesti vähintään yhtä haastava kuin viime kevään pandemiatilanne, siksi pyydämme sinulta ymmärrystä sekä tukea!
Jäsenmaksusi on ainoa keskuksemme tulonlähde, ja huolimatta rajoituksista kaikki kustannukset pysyvät samoina. Siksi kiitämme jo etukäteen, että maksat jäsenmaksusi eräpäivään mennessä.

Jokainen asiakkuus on meille tärkeä, sillä vain taloudellisesti vakaa kuntokeskus voi taata turvallisen ympäristön henkilöstölleen ja tuottaa upeita liikuntahetkiä asiakkailleen myös tulevaisuudessa. Siksi pyytäisimme sinua harkitsemaan seuraavia asioita:

1. Jos mietit asiakkuutesi lopettamista, niin älä tee sitä, vaan ole yhteydessä henkilökuntaamme ja etsitään yhdessä ratkaisu liikuntasi jatkumiselle.

2. Jos mietit asiakkuutesi tauottamista vallitsevan tilanteen johdosta, niin älä tee sitä, vaan anna tukesi keskukselle ja ota meidän onlinepalvelumme käyttöösi.

3. Jos mietit liikuntaharrastuksen aloittamista, niin ole meihin yhteydessä. Kerromme, miksi olemme alueemme paras ja turvallisin kuntokeskus.

4. Jos koet, että et saa harrastuksestasi riittävästi irti yksin, niin ota yhteys Personal Traineriimme. Personal Trainerin kanssa voit harjoitella myös aukioloaikojen ulkopuolella tai rauhaisassa PT-studiossa.

Kuntokeskuksena me haluamme olla paljon muutakin kuin liikuntapaikka. Me haluamme olla yhteisö, joka ratkaisee vallitsevan tilanteen, tai minkä tahansa muun haasteen yhteistyöllä.

Ystävällisin terveisin
Toimitusjohtaja Janne Virtanen yhdessä Locomotionin henkilökunnan kanssa