Skip to main content
UncategorizedUutiset

Locomotionin etäjumpat

By 01.12.207 helmikuun, 20226 Comments

Locomotionilla liikut vaihtoehtoisesti myös etänä!

 

Locomotionin ohjatut tunnit ovat käytössäsi niin paikan päällä kuin etänäkin!

  • Luo tunnukset Helt-palveluun osoitteessa www.myhelt.com tai mobiililaitteella sovelluskaupasta ladattavan Helt- appin kautta.
  • Ilmoita rekisteröityessäsi käyttämäsi sähköpostiosoite osoitteeseen [email protected], niin lisäämme sinulle maksuttoman käyttöoikeuden kanavallemme. Käyttöoikeuksia lisätään arkipäivisin muun työn ohella, viive aktivointiin voi viedä 0-2 päivää.
  • Helt Online-palvelut sisältyvät toistaiseksi kaikkien aktiivisten asiakkaidemme jäsenyyteen. Pandemiatilanteen helpottaessa Online-palvelut sisältyvät vain ryhmäliikunta-asiakkaiden jäsenyyteen.
  • Voit ilmoittaa samalla viestillä myös halukkuutesi Fit Hyrylän ja Fit Hyvinkään Helt-palveluiden käyttöön, jos et ole vielä tutustunut niihin. Käytössäsi on siis yhteensä kolmen salin onlinetunnit – liki 80 viikkotuntia!

 

Haluamme antaa asiakkaillemme nyt mahdollisuuden laadukkaisiin onlineryhmäliikuntoihin. Livestriimattuja tunteja tuottaa Locomotionin lisäksi myös yhteistyökumppanimme Fit Hyvinkää ja Fit Hyrylä (toistaiseksi tauolla). Ohjattavat tunnit näet ajastettuna kunkin keskuksen omalle kanavalle Helt-palvelussa.

 

Vaikka viimeisimmät tutkimukset ovatkin todistaneet, että kuntokeskukset ovat hyvinkin turvallisia ympäristöjä harjoitella myös vallitsevassa tilanteessa, niin me Locomotionilla haluamme muistaa myös asiakkaitamme vaihtoehtoisella liikuntamuodolla. Livejumppiin voit osallistua mistä vain ja milloin vain!

Helt-palvelu toimii sekä verkkoselaimella osoitteessa www.myhelt.com (Firefox/Chrome) että mobiililaitteilla Helt- sovelluksen kautta. Muistathan pitää sovelluksen aina ajan tasalla, jotta uusimmat päivitykset ja parannukset tulevat käyttöösi. Huomaathan, että myös verkon kuormitustaso, käyttämäsi verkon tyyppi ja laitteet vaikuttavat palvelukokemukseen. Parhain toimivuus saavutetaan kiinteää verkkoa käyttämällä ja Firefox/Chrome-selaimella. Lisää kanavamme suosikkeihin, niin pääset jatkossa niiden sisältöihin helpoiten käsiksi.

HUOM! Jos osallistut striimatulle tunnille verkkoselaimen kautta, suosittelemme käyttämään navigoinnissa polkua Sisällöt – Live-tunnit. Tätä kautta sinulle avautuu aikajana käynnissä olevista ja seuraavaksi alkavista tunneista. Sininen Aloita -nappi kertoo tunnit, joille voit osallistua heti. Vihreä Varaa -nappi kertoo tunnit, jotka sisältyvät käyttöoikeuteesi, mutta ei ole vielä käynnissä. Keltaisella napilla olevat tunnit ovat muiden palveluntarjoajien lisämaksullisia tunteja. Navigoimalla tunnille tätä polkua käyttäen, pääset osallistumaan tunnille myös kesken tunnin.
Jos osallistut striimatulle tunnille sovelluksen kautta, suosittelemme että seuraat kanaviamme, jolloit pääset niihin helpoiten käsiksi sovelluksen kautta. Tällöin seuraamasi kanavat tallentuvat sovelluksen Päivitykset-välilehdelle, jossa näet ainoastaan seuraamiesi kanavien alkavat tunnit.

Jotta Helt-palvelun käyttönotto olisi asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, tutustuttehan etukäteen tämän linkin takana oleviin käyttöönottovideoihin ja usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli ratkaisu ongelmiin ei löydy kumpaakaan kautta, teknisissä ongelmissa avustaa Heltin tekninen tuki.   Jos reksiteröitymisen jälkeen Locomotionin, Fit Hyvinkään ja Fit Hyrylän kanavat näkyvät sinulle maksullisina, ilmoitathan rekisteröityessäsi käyttämäsi sähköpostiosoite meille, niin päivitämme käyttöoikeuden sähköpostillesi.

Onlineryhmäliikuntatunnit sisältyvät kaikkien aktiivisten asiakkaidemme jäsenyyteen, kunnes vallitseva tilanne on rauhoittumaan päin, minkä jälkeen onlineryhmäliikunta tulee kuulumaan vain asiakkaille, joilla on ryhmäliikunta-asiakkuus. Aktiivisille asiakkaille Helt-palvelumme sisältyvät siis jäsenhintaan, joten maksutietoja ei tarvitse tarvitse missään vaiheessa lisätä palveluun.

Jos et ole vielä jäsen ja haluat ottaa etäjumpat käyttöön, niin asiakkaaksi pääset helposti verkkokaupasta tai asiakaspalvelustamme.

 

Hyviä etäjumppia toivottaa
Locomotion 2.0:n väki