UncategorizedUutiset

Locomotionin etäjumpat

Locomotionilla liikut vaihtoehtoisesti myös etänä!

Haluamme antaa asiakkaillemme nyt mahdollisuuden laadukkaisiin onlineryhmäliikuntoihin. Livestriimatut tunnit tuottavat yhteistyökumppanimme

Fit Hyrylä sekä Fit Kunto
Vaikka viimeisimmät tutkimukset ovatkin todistaneet, että kuntokeskukset ovat hyvinkin turvallisia ympäristöjä harjoitella myös vallitsevassa tilanteessa, niin me Locomotionilla haluamme muistaa myös asiakkaitamme vaihtoehtoisella liikuntamuodolla. Livejumppiin voit osallistua mistä vain ja milloin vain!
Olemme lähettäneet jäsenillemme käyttöönottokutsun sekä ohjeet sähköpostiin marras-joulukuussa 2020. Mikäli olet liittynyt asiakkaaksemme tämän jälkeen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, info@locomotion.fi, niin lähetämme sinulle kutsun etäjumppiin.

Kanavamme Helt-palvelussa:
Fit Kunto https://www.myhelt.com/channel/fit.kunto
Fit Hyrylä https://www.myhelt.com/channel/fit-hyryla

Ohjeet Helt-palvelun käyttöönottoon tästä: https://www.hyvakunto.com/helt-palvelun-kayttoonotto/

Mikäli tarvitset käyttöapua onlinepalveluissamme, ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Yhteistyökumppanimme onlineryhmäliikuntatunnit sisältyvät kaikkien aktiivisten asiakkaidemme jäsenyyteen, kunnes vallitseva tilanne on rauhoittumaan päin, minkä jälkeen onlineryhmäliikunta tulee kuulumaan vain asiakkaille, joilla on Platina-asiakkuus.

Jos et ole vielä jäsen ja haluat ottaa etäjumpat käyttöön, niin asiakkaaksi pääset helposti verkkokaupasta tai asiakaspalvelustamme.
Hyviä etäjumppia toivottaa
Locomotion 2.0:n väki