Skip to main content
Uncategorized

Lauantain 3.11. erikoisohjelma

HALLOWEEN TEMPPUKOULU klo 13-13.45
Temppukoulu on avoin kaikkien locolaisten lapsille! Temppukoulussa leikitään, temppuillaan ja luvassa on myös temppurata. Alaikäraja 3 vuotta. Ilmoittauduthan vastaanottoon tai ajanvarauskalenterin kautta. Temppukoulun pitää lapsiparkista tutut Ida ja Meri.

KARMIVA M.A.X./ Tanja V. klo 14-14.30
30 minuuttinen, sporttinen ja tehokas, step-lautaa hyödyntävä vauhtikestävyysharjoitus. Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja koostuu core-, voima- ja cardio-osuuksista. Tämä tunti ei jätä ketään kylmäksi!

LUURANKOHUOLTO/ Tanja V. klo 14.35-15.05
Tule huollattamaan luurankosi erilaisten kehoa avaavien, venyttävien ja liikkuvuutta lisäävien liikkeiden avulla. Tunti sopii kaikille. Ohjaajalla saattaa olla myös jotain teemaan sopivaa päällä.

Tervetuloa mukaan!